C9 diéta, A Forever C9 fit program leírása – első és második nap


c9 diéta

Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt? Hát persze, hogy ezt: Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt? Tisztázzuk, hogy a FOREVER Clean 9 program nem egy fogyókúrás diéta, hanem egy életmód program, melynek főként méregtelenítő és vitalizáló hatása van, de természetesen a méreganyagok távozásához súlycsökkenés és térfogatváltozás is párosul.

c9 diéta

A súlycsökkenést olyan tényezők befolyásolják, mint a program elején mért testsúlyod és a program előtt folytatott életviteled, valamint az eredmény c9 diéta. A 9 nap alatt tested átalakulását folyamatosan érezni fogod, hasad laposabbá válhat és javulhat a közérzeted. Az utolsó napokban pedig remélhetőleg energikusnak, felfrissültnek fogod magad érezni és büszke leszel magadra, hiszen a végére értél a C9 programnak és felkészült vagy megtenni a következő lépéseket az életmódváltásod felé.

  1. Méregtelenítés - Tisztítókúra - Fogyás - FOREVER C9, FIT1, FIT2, VITAL - Termékek - Clean 9
  2. Vizeletinkontinencia és fogyás
  3. Azért 6 nap alatt 3 kiló lement és nyilván itt-ott pár centi is, tehát csak működik a dolog.
  4. A Forever C9 program leírása - FIT Programok Regivel

László Székesfehérvárról a következőket mondta: "A 9 nap alatt 5,5 kg ment le rólam, sokkal jobb a közérzetem, és van erőm folytatni a fogyókúrát, akarom mondani, az életmódváltást. Az eredményről így számolt be: "Az eredmény egy hónappal a második C9 után is látványos: 70,6 kg-ról lefogytam 66 kg-ra

c9 diéta