Felülés zsírégetés


Fogyás és zsírégetés: Hány felülést kell csinálnom naponta ahhoz, hogy lapos hasam legyen?

Íme 6 gyakorlat, az egyszerűtől a gyilkosig, ami a felülés zsírégetés mélyizom edzéseidet érdekessé fogja tenni! Amikor a legtöbb ember a hasára gondol, arra a lötyögő hasra gondol, ami a túl szűk has zsírégető felett kibuggyan.

De a hasüregi izmokat mindenki úgy ismeri, mint a mélyizmokat, felülés zsírégetés sok egymással kapcsolatban lévő izmot tartalmaz, melyek végigfutnak a háton, lenyúlnak a fenékig, illetve az első és a belső combig, állítja Michele Olson, PhD, a testnevelés és a testmozgás tudományának, az Auburn Egyetem professzora - Montgomeryből, Alabamából. Hozz ki többet a mélyizmaidból Többet adhat a Pilates, a jóga, vagy a mélyizom-központú gyakorlatok, vagyis a felülés zsírégetés, laposabb hasad lesz, ha követed az alábbi tanácsokat: Mozogj derékból.

Valahányszor csavarod, ellenőrizd, hogy a mozgás az has zsírégető bordádtól felfelé történik. Zsírégető hasizom gyakorlatok Felülések nélkül! Tartsd a csípőd! Húzd fel.

Brutális zsírégetés, 28 napon keresztül napi néhány perces gyakorlattal!

Akkor van értelme belevágnod, ha nem akarsz visszahízni! Minden gyakorlat közben, szorítást kell érezned, ahhoz hasonlót, mint mikor bezipzárazol egy szűk farmert egyik csípőcsonttól a másikig.

Mélyen lélegezz ki.

Kapcsolódó cikkek Annak érdekében, hogy erősítsd a hasad, és védd a hátad alsó részét, ügyelj arra, hogy minden levegővétel után végezz teljes kilégzést. Egy felülés zsírégetés típusú felülés Próbáld ki a kettő az egyben hasüregi-és ferde hasizom gyakorlatot David Barton Konditerem tulajdonosától, David Bartontól.

Brutális zsírégetés, 28 napon keresztül napi néhány perces gyakorlattal!

Íme: Ülj úgy, hogy a combod és a felsőtest egy V alakot zárjon be, majd keresztezd a lábad és emelgess. Tarts egy 5 kilós medicin labdát vagy súlyzót a kezeid között.

Zsírégetés férfiaknak Felülés zsírégetés balról jobbra és vissza, vidd a labdát keresztül a testeden megtartva a V-alakot.

felülés zsírégetés fogyni manga

Ellentétes kar és láb érintés Dobj le centimétereket a derékbőségedből ezzel a mozdulatsorral- bárhol végezheted, hangzott el has zsírégető fitness szakértő és tanár Jessica Smithtől. Feküdj le úgy, hogy felfelé nézzen a hajlított bal térded, a bal lábad legyen a padlón és a jobb lábát nyújtsa ki has zsírégető mennyezet felé. Nyúlj a mennyezet felé a bal kezeddel, felülés zsírégetés jobb kezdet pedig tartsd magad mellett a padlón.

További cikkeink a témában Anélkül, hogy a csípődet vagy a válladat megmozdítanád, jobbra nyisd le a felemelt lábadat, a felemelt karodat pedig balra.

És most, koncentrálj a hasadra, húzd vissza a felemelt lábadat és karodat középre.

Több ezer felülés is kevés a kockás hashoz - SportVitalitás - SportVitalitás

Alhas és láb érintés Cél a darázsderék és a 6 kocka. Feküdj hátra, és a térdedet 90 fokban hajlítsd be, a kezed testformálók a fogyáshoz a fejed mögé és feszítsd meg a hasizmod.

Tartsd a térded a csípőddel egyvonalban, emeld a vállad és feszítsd a hasizmod; belégzés és tartsd másodpercig. Lélegezz ki, és nyújtsd ki a bábaid 45 fokos szögbe; tartsa másodpercig, mialatt az alsó hasad dolgozik.

felülés zsírégetés fogysz szülés után

Végezd el kétszer és ezt ismételd alkalommal. Hozz ki többet a mélyizmaidból Feküdj a hátadra, a térdedet hajlítsd 90 fokos szögbe és emeld meg a sarkaidat és a lábaidat.

Ha hasizomedzésről van szó, szinte mindenkinek rögtön a felülések jutnak eszébe, ami nem véletlen. Ez a gyakorlat valóban nagyon hatékonyan fejleszti itt az izmokat. Azonban ha kockahasat szeretnél, ennél egy kicsit többet kell tenned. Először is nagyon fontos, hogy igazán jó eredményeket csak akkor fogsz tudni elérni, ha odafigyelsz a táplálkozásodra.

Feszítsd meg a hasizmodat, 40 kg súlycsökkenés 2 hónap alatt belélegzel, has zsírégető emeld a has zsírégető a fejed fölé. Lélegezz ki, és lendítsd a karodat előre, nyújtsd ki a lábad, így a tested V alakot képez. Ha szükséges, támaszkodj a kezeddel a földre.

Ereszd le lassan, hajlítsd a térded és hozd a has zsírégető a fejed fölé.

Felülés közben zsíréget

Szamár visszarúgás Egy gyilkos gyakorlat, ami a mélyizmok megdolgoztatásával égeti el a kalóriákat. Térdelj le négykézlábra, úgy, hogy a lábujjaid legyenek behajlítva, a hátadat tartsd természetesen. Döntsd a fejed és a hasad magad felé, és közben feszítsd a hasad.

felülés zsírégetés szia fogyás paródia dalszöveg

Has zsírégető fel mindkét térded körülbelül 2 centire a földtől. Tartsd feszítve a hasizmod, hozd a jobb térded az orrodhoz ahogy a képen. Majd rúgj jobb lábbal egyenesen magad mögé, szorítsd a feneked; tartsd az alsó hasad megfeszítve, és a csípőd nézzen a föld felé, hogy ne sérüljön meg a hátad.

Brutális zsírégetés, 28 napon keresztül napi néhány perces gyakorlattal! Szeretnél fogyni? Formálni tested?

Végezd el 8-szor; cserélj lábat és ismételd meg. Fontos információk.