Flóra fogyás, Elképesztő akaraterővel 35 kg-ot fogyott Flóra, a Nosalty gasztrovideósa. Olvassátok történetét!


Segíthetnek a probiotikumok a fogyásban?

cgi fogyás

Az már elég régóta nyilvánvaló, hogy vannak olyan káros baktériumok, amelyek fertőzést és betegséget okoznak. Ám a tudósok azt is felfedezték, hogy léteznek az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumok is.

mellkas fogyni

Ezeket nevezik probiotikumnak. Az is köztudott, hogy a probiotikumok jobbá teszik a bél- és emésztőrendszerünk egészségi állapotát, ami jelentősen befolyásolja a testünk többi részének a működését is.

1 hét alatt 3 testzsírt veszít

Mivel ezek a jótékony baktériumok ilyen fontos szereppel bírnak az anyagcserénkben, így elméletileg hatással lehetnek a fogyásra is. Ezt azonban még nem sikerült közvetlenül bizonyítani.

Végső flóra fogyás Fogyás hasról?

Az eddig elvégzett erre vonatkozó kísérletek flóra fogyás vizsgálatok között ugyan akadtak erre vonatkozóan biztató jelek, de nem sikerült ok-okozati összefüggéseket felfedezni.

Továbbra is a magas rosttartalmú, diétás étkezés a legjobb megoldás a hosszú távú fogyáshoz.

zsírvesztés a lábon

Ráadásul a zöldségek, a gyümölcsök, a flóra fogyás, a magok és a teljes kiőrlésű gabonák amellett, hogy kevesebb kalóriát jelentenek, abban is segítenek, hogy a probiotikumok megtelepedjenek és szaporodjanak a bélrendszerben. Vagyis a jótékony baktériumok hasznosak neked, de valószínűleg a fogyásban közvetlenül nem segítenek.

Csak akkor érhetsz el valóban fenntartható súlycsökkenést, ha kevesebb kalóriát viszel be a testedbe.

Fotó: RF.