Fogyni jacuzzi


fogyni jacuzzi

Július Diétázott, izzasztó edzéseken vett részt. Csakhogy teljesen megváltoztatta az életét egy súlyos autóbaleset, ami után ideiglenesen mozgásképtelenné vált, hat hónapon át alig tudott mozogni. A rehabilitációs terápia részeként sokat kellett jacuzziban ülnie, és attól félt, visszahízza a küszködések árán leadott kilókat.

fogyni jacuzzi

Ám meglepődve vette észre, hogy több kiló olvad le róla, mint korábban, és egészségesebbnek érzi magát, mint azelőtt — adott hírt róla a Daily Mail. Bridget Praytor Naponta több órát töltött a medencében, ahol sok férfi és nő mesélt neki arról, milyen nehezen tud lefogyni.

Ahogy ezt végiggondolta magában, a valóságban is fogyni kezdett. Ezen a tapasztalatán felbuzdulva tollat ragadott és többek között megírta a Hogyan ne diétázz című könyvét.

fogyni jacuzzi

Mint állítja, a fogyni vágyó emberek legnagyobb hibája, hogy nem változtatnak a gondolkodásukonami pedig fontosabb lenne, mint az, hogy mit tesznek a szájukba. A könyv megjelenése után sokan áradoztak az új filozófiáról, bár alátámasztott összefüggések híján a magunk részéről kevésbé hisszük, hogy a jakuzzinak bármi köze fogyni jacuzzi a sikerhez; Bridget talán egy egyszerű fotelben üldögélve is eljuthatott volna a nagy felismerésig.

Tetszett a cikk?