Fogyás snapchat. Bejegyzés navigáció


Mélyrepülésből sikerült talpra állnia a Snapchatnek Világ Fotó: Internet Az elmúlt időszakban nagyon rosszul szerepelt a Snap Inc. Köszönhető ez a fogyás snapchat belüli felmondásoknak, az Instagramon belül található új sztorifunkciónak és a rengeteg hibának, amelyeket Android telefonokon tapasztaltak a felhasználók.

fogyás snapchat fogyás furcsa tippek

A vállalat azonban ismét sikeres, az új fejlesztéseknek köszönhetően talpra tudott állni - írja a Hirado. A konkurensek folymatos támadása, a Snapchat alkalmazásban jelentkező problémák és a felmondások nemcsak a Snap Inc. A drasztikus mélyrepülésből az új alkalmazáson belüli funkció, az Augmented Reality AR segítette ki, mindemellett számos hibát kijavítottak az applikáción belül.

fogyás snapchat fogyás ugyanaz a ruha

Az újítások, javítások pedig ismét sikerre vitték a céget, a versenytársait lekörözte a tőzsdén is. Az elmúlt negyedéves beszámoló szerint a Snap Inc. Az új AR-funkció lehetővé teszi, hogy tárgyakat, képeket jelenítsenek meg a felhasználók a telefonon a valóságos térben.

fogyás snapchat 6 hullám karcsúsító

Naponta mintegy millióan alkalmazzák ezt a funkciót. A Snap azonban nagyobb szerepet szán az AR-nek.

fogyás snapchat fogyókúra en espanol

Virtuális vásárlásokat vizionál, egy olyan technológiát szeretne létrehozni, amely lehetővé tenné az emberek számára, hogy virtuálisan vásároljanak, esetleg lássák hogy egy szék hogyan mutatna az otthonukban, vagy magukat egy ingben, amelyet a kamerán keresztül próbáltak fel.

A márkáknak kell egy a bevásárlóközpontokat és bemutatótermeket helyettesítő értékesítési csatorna — mondta Jeremi Gorman.

fogyás snapchat szemetes zsák súlya csökken