Fogyás sugárút


A málna-keton természetes fenolos vegyület, amely felelős a vörös málna mennyei aromájáért. És e Planta Medica tanulmány szerint ez is erős zsírégető.

trükkök 10 nap alatt lefogyni hogyan segíthet a szoptatás a fogyásban

A portális laboratóriumi fogyás sugárút egy csoportján tesztelve kiderült, hogy a málna-keton mind az adiponektin expresszióját, mind a szekrécióját fokozta. Ez azért fontos, mert az adiponektin egy fehérjehormon, amely számos metabolikus folyamatot modulál, beleértve a glükózszabályozást és a zsírsav katabolizmust.

fogyás harley Heti 1 kg fogyás

A legújabb tanulmány során ezt az elméletet megerősítették, amikor a korábban kövér laboratóriumi egerek rengeteg testzsír felolvadtak. És ha fogyás sugárút fogyás nem elegendő, magasabb adiponekciós szintről igazolták az anyagcsere-rendellenességeket, amelyek 2-es típusú cukorbetegséget, elhízást, érelmeszesedést, alkoholmentes zsírmájbetegséget és metabolikus szindrómát eredményezhetnek.

Étrend-kiegészítő kronobiológia és mikrobiota kutatás alapján. Ez a kiegészítés 18 összetevő, például a mate, a nopal, a kurkuma és a kola, valamint a kapszulázott mikrobiotikus törzsek kombinációját ötvözi. Hozzájárul a zsír oxidációjához és elvezeti a testet.

Arra számít, hogy a málna ketonok egyre több zsírégető kiegészítőben szerepelnek. A tudósok nemrégiben felfedezték, hogy a málna számos biológiailag aktív alkotóelemet tartalmaz, amelyek hasznosak az egészségre.

saxenda fogyás adatai elveszíti a zsír állkapocs

A málna-keton 4- 4-hidroxi-fenil -butánon az egyik ilyen alkotóelem. És tudományos tanulmányok azt mutatják, hogy potenciálisan hozzájárulhat a testzsír jelentős csökkentéséhez.

új irányok orvos fogyás rogers ar olyan étkezések amelyek miatt fogyni fog

Úgy tűnik, hogy a málna-keton elhízásellenes hatásai 1 az étkezési zsír csökkent felszívódásának és 2 a fokozott zsírégetésnek köszönhetők. Ezenkívül, amint arról Morimoto és munkatársai beszámoltak, a málna-keton szintén növelheti a barna zsírszövet termogenezisét és csökkentheti a légzési hányadost, amelynek végeredménye a fokozott termogenezis kalóriák égetése hővel és a testzsír oxidációja zsírégetés.

Most mindenki élvezheti a málna keton előnyeit, aki növeli zsírégető képességét.

Zsírégető termékek és fogyókúra