Fogyás tga


ji se hee fogyás

Kapcsolódó információ Az éjszakai zsírégető karcsúsító kapszulák komoly kockázatot jelentenek az egészségre, ezért nem szabad őket bevenni. A Therapeutic Goods Administration TGA tesztelte az Éjszakai zsírégető fogyókúrás kapszula címkével ellátott terméket, és megállapította, hogy: tartalmazzák az anyagot fenolftalein amelyet korábban orális hashajtóként használtak, amely Ausztráliában már nem kapható a hosszú távú alkalmazásával kapcsolatos súlyos biztonsági aggályok miatt.

súlycsökkenési index meghatározása

Az éjszakai zsírégető fogyókúrás kapszulák szállítása illegális. A TGA nem értékelte az éjszakai zsírégető fogyókúrás kapszulák minőségét, biztonságosságát vagy hatékonyságát, amint azt az ausztrál jogszabályok előírják, és a gyártási helyet a TGA sem hagyta jóvá.

súlycsökkentő tejsavó vagy kazein

A TGA-vizsgálatok kimutatták, hogy Ausztráliában élők vásárolhatták a terméket online. A fogyasztók tájékoztatása Hagyja abba az éjszakai zsírégető fogyókúrás kapszulák bevitelét, és a fennmaradó kapszulákat vigye el a helyi gyógyszertárba biztonságos ártalmatlanítás céljából.

Ha bármilyen aggálya merül fel a termék használatával kapcsolatban, forduljon orvosához.

elveszíti a testzsír rutinját

Az Fogyás tga további információkat közölt a Vigyázzon a fogyókúrás csalásokról című cikkben a fogyást elősegítő csalások kockázatairól. A TGA által végrehajtott intézkedés A TGA az ausztrál vám- és határvédelmi szolgálattal Customs együttműködve segít fogyás tga az éjszakai zsírégető fogyókúrás kapszulák jövőbeli szállítását.

Ha ezeket a kapszulákat a vámhatóság megtalálja a határon, lefoglalják és megsemmisítik. A TGA azt tanácsolja a fogyasztóknak, hogy fokozott óvatossággal járjanak el ismeretlen tengerentúli internetes webhelyekről történő gyógyszerek vásárlásakor.

Interneten vásárolt termékek: nem ismert és potenciálisan káros összetevőket tartalmazhat Előfordulhat, hogy nem felelnek meg ugyanazoknak a minőségi, biztonsági és hatékonysági követelményeknek, mint amelyeket a TGA engedélyezett Ausztráliában.

Jelentse a hamisított gyógyszereket és orvostechnikai eszközöket Ha aggódik a hamisított gyógyszerek vagy orvostechnikai eszközök miatt, és jelenteni akar egy problémát, jelentheti az ügyet a TGA-nak:.

Vashiányt, hajhullást okozhat a lisztérzékenység Mi van akkor, ha krónikusan vagy végtelenül megbetegedett, és majdnem minden mást próbált? A tíz vállalat közül kilencet találtak a kiegészítő terápiák legutóbbi auditja, amely félrevezető állításokat fogalmazott meg a fogyás termékeiről, vitaminairól, testápolószereiről, tablettáiról és moduljairól. Az ausztrál Nemzeti Számvevőszék ANAO jelentése a terápiás áruk adminisztrációja TGA teljesítményéről, mint a kiegészítő gyógyszerek szabályozója, kedden megnyitja a riasztást.