Ideális zsírégetés. Idealis valóban működik a zsírégetés? Elemzésünk


Ideális zsírégetés viszonylag lassú tempó mellett is kedvező hatással lehet számolni.

Mi az a „zsírégető pulzus”?

Ráadásul egy 60 percen túli futásnál az anyagcsere folyamatok már az ötszörösére nőnek. Intenzitás növelése Az intenzív edzések sok kalóriát fogyasztanak, még akkor is, ha nem tartanak sokáig. Sok futó könnyű vagy legfeljebb közepes iramú edzéseket végez, ami mérsékelt erőfeszítést jelent a szervezet számára és egy ponton túl nem segíti a súlycsökkentés fokozását. Az intenzív edzések — például intervallumos vagy résztávos futás - kulcsa az, hogy a gyors szakaszokat tényleg erősen kell megfutni ahhoz, hogy kellően hatékonyak legyenek, majd elegendő pihenőt kell tartani, hogy azt követően ismét el tudd érni a szükséges tempót.

Maratoni Zsírégető

Ügyelj arra, hogy legyen legalább hetente egy kemény edzésed, nem kell hosszú szakaszokat tempósan futni, ám, amit gyorsan futsz, azt viszont vedd komolyan. Olvasd el ezt is!

  • 5+1 aranyszabály: avagy az ideális fogyás alappillérei | Zsírégetés Harcosai
  • Mi az a „zsírégető pulzus”?
  • A zsírégetés 3 fontos szabálya, amit futóként tudnod kell!
  • Melyik zsírégető edzés a leghatásosabb a számodra? | Intenset blog
  • Idealis valóban működik a zsírégetés?
  • A hatékony zsírégetés alapjai :: Fitness Akadémia
  • Idealis valóban működik a zsírégetés? Elemzésünk

A gyorsító edzések előnyei - A jobb időeredmény csak egy a sok pozitívum közül! Gyakoriság növelése Milyen gyakran futsz hetente?

ideális zsírégetés

Azaz igazság, hogy heti futás az intenzív fogyás szempontjából kevés, ráadásul következetes edzésmunkára sem elegendő. Ha gyakrabban futsz, gyakrabban növeled a pulzusszámot, ezzel is serkentve az anyagcsere-aktivitást, növelve a naponta elégetett kalóriák számát.

  1. Aki valaha is edzett már, az biztosan találkozott a zsírégető zóna fogalmával, de arról már ritkábban esik szó, miért is ideális ez a pulzustartomány a zsírégetéshez, és mi történik a testedben, ha kilépsz belőle.
  2. Ha a zsírégetés a cél, ez a két edzésmódszer a legjobb! Főleg együtt! - Dívány
  3. Zsírégetés leegyszerűsítve - Diéta ABC

A fokozott, de jól felépített edzésmunkával jobban megelőzhetőek a sérülések, gyorsabb futóvá válhatsz és az állóképességed is jobb lesz. A cél az ideális testsúly elérése és semmiképpen az ideális alatti, a túl vékony alkat hajlamosít a sérülésekre, túlzott izomtömegvesztés esetén az edzések minősége is romlik.

ideális zsírégetés

Ha képes vagy elérni az egészséges testsúlyt, olyan előnyökre számíthatsz futóként, mint gyorsabbá válás, kevesebb sérülés és jobb teljesítőképesség. Viszont, ha jelentős túlsúlyod van, akkor ne futással kezdj, hanem tempós gyaloglással, míg el nem éred azt a súlyt, amivel már futhatsz.

ideális zsírégetés

Erről ideális zsírégetés témáról bővebben itt olvashatsz: Olvasd el ezt is! Ezeken kívül persze a pihentető alvás, a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás és a táplálkozás is kulcsontosságú, ha fogyni szeretnél.