Integrációs fogyás, "Testünk ragaszkodik a zsírtartalékaihoz"


A magánéletéről Ezt a böngészőjéről regisztráltuk. A cikkek személyre szabott hirdetési adatokat tartalmaznak, amelyek tetszhetnek és értékelhetők Ez lehetővé teszi az általános hirdetések mindenkinek szóló hirdetéseit Képek és szöveg a cikkekben Interaktív tartalom Youtube, Facebook stb.

Olvasott cikkekhez kapcsolódó hirdetések Integráció a közösségi médiával Megosztás, tetszésnyilvánítás, az összes funkcióhoz való hozzáférés feltárása Lokalizált tartalom, integrációk, egyéb webszolgáltatások Teljes élmény Ezt a böngészőjéről regisztráltuk. Olvasott cikkekhez kapcsolódó hirdetések Integráció a közösségi médiával Megosztás, tetszésnyilvánítás, az összes funkcióhoz való hozzáférés feltárása Lokalizált tartalom, integrációk, egyéb webszolgáltatások Az a tény, amely ma már bármikor megfigyelhető az utcán.

Az érintettek túlsúlyosak. Nem csak az idegenek tekintetéről van szó. Az elhízásig integrációs fogyás súlyos túlsúly akadályozza a mindennapi életet.

Sok fogyasztó azonban nem akarja, hogy ilyen messzire jusson. Jó határozatok születnek, különösen az évforduló környékén, vagy amint a nyári vakáció közeledik. A gyakorlatban a fogyás gyakran bármi integrációs fogyás, csak könnyű.

integrációs fogyás

Nehéz többet gyakorolni - különösen, ha a mindennapi életet az irodai munka, a háztartás és a gyermekgondozás szorongatja. Tehát csak egyél kevesebbet!

"Testünk ragaszkodik a zsírtartalékaihoz"

A diéták dübörögnek. És alig telik el olyan hét, amikor az életmódmagazinok nem szeretnék új étrenddel fokozni a forgalmukat.

Néhány nap vagy hét tényleges fogyás után a felesleges kilók visszaérnek a csípőre. A diéták csak rövid ideig hatékonyak Léteznek - szenvedők, akik egész diétát tudnak mesélni. A jelentések azt a csalódottságot tükrözik, hogy a lényeg az, hogy minden erőfeszítés semmit sem hozott.

Függetlenül attól, hogy FDH-ról van szó, a káposztaleves-diétáról vagy az ananász-diétáról - sok esetben integrációs fogyás kezdeti sikerekről számolnak be. Néhány hónap elteltével azonban a mérleg ismét megmutatja a kezdeti súlyt - és gyakran néhány grammal többet.

integrációs fogyás

Az egészet jojó-hatásként ismerik. Ennek oka nem feltétlenül a kitartás hiánya. Inkább egy olyan mechanizmus áll mögötte, integrációs fogyás biztosította őseink zsírégető traduzione - a vadászból gazdává válás előtt.

A diéták az éhség állapota Ha meg akarja érteni ezt a hatást, akkor foglalkoznia kell az anyagcseréjével.

A diéták csak rövid ideig hatékonyak

A test felhasználhatja a zsírokat és a szénhidrátokat energiához. A napi étrend során az anyagcsere normálisan működik. Amint elkezdődik a diéta, hiányzik az energia. Ezek pótlására a test az egyik oldalon megtámadhatja a zsírpárnákat ami kívánatos.

Másrészt a test átáll az éhség anyagcseréjére - a bazális anyagcsere sebessége csökken.

integrációs fogyás

Csak az étrend állandó változásai vezetnek sikerhez. A modern társadalomban azonban az egésznek végzetes következményei vannak. A diéta leállítása után sok fogyasztó visszatér szokásos életmódjához. Ha korábban szeretett gyorséttermet enni, akkor ez a diéta után is így van.

A probléma: az alacsonyabb bazális anyagcsere sebesség alacsonyabb energiafogyasztást eredményez. Ismét ugyanannyi energiával több jut a zsírpárnákba. Mi a diéta? Sok fogyasztó tudja a választ: A diéták a csökkent energiafogyasztás fázisai. Szigorúan véve ez az állítás csak néhány étrendre - a csökkentő étrendre - vonatkozik.

Történelmi összefüggésben az étrend valami életstílust jelent. És itt már sejteni lehet, hogy mire vezet az egész. Annak érdekében, hogy a kalóriacsökkentés rövid fázisa után ne kerüljön ismét a jo-jo hatás integrációs fogyás, hosszú távú életmódváltás felé kell törekedni. Hogyan működhet integrációs fogyás a gyakorlatban?

Gondolkodjon hosszú távon: változtassa meg életmódját Ha túlsúlyos, akkor mindig a diétát tekintik először - más szóval, a hangsúly az étrendre, mint kontrollváltozóra irányul. Teljesen helyes megközelítés. A rövid távú étrend azonban nem járható út.

integrációs fogyás

Ha valóban fogyni akar, majd a súlyát is fenntartja, akkor hosszú távon kell gondolkodnia. Más szavakkal: a hosszú távon fenntartható diéták valójában az egyetlen helyes döntés. A második integrációs fogyás manipulált változó ebben az összefüggésben az energiafogyasztás növelése kell, hogy legyen.

  • Miért nem sikerül olyan gyakran fogyni a diétákkal - EGÉSZSÉGES TEST
  • T a zsírvesztés nemzet hierarchiája

Itt az út nem vezet több mozgáshoz - vagyis a sporthoz. Nincsenek csodaszerek A fogyás sok ember számára aggodalomra ad okot - és az utóbbi években hatalmas piaccá vált. Nem ok nélkül: Fogyókúrás tabletták gyümölcslevek Superfood bumm, mint egy csodálatos karcsúbb.

Egyes adalékanyagok előnyeiről azonban van némi vita.

Torontó és Cleveland, Ohio közötti távolság

Egyes összetevők, például a koffein, segíthetnek a fogyásban, de testmozgás és étrend megváltoztatása nélkül a siker nagyon korlátozott lesz. Általában minden fogyasztónak tisztában kell lennie néhány ponttal.

A gyakorlatban nincsenek karcsúsító termékek, amelyek alvás közben lefogynának. Az extra kilók a zsírsejtekben vannak. Ehhez vagy megfelelő energiahiánynak kell keletkeznie étrenden keresztül, vagy az izomsejtek elégetik az energiát. Ez az állítás mindenekelőtt az étrend-kiegészítőkre vonatkozik. Az elmúlt években néha furcsa "eszközök" jelentek meg a zsírégetés témájában.

Ezeknek például meg kell olvasztaniuk a zsírsejteket, és lehetővé kell tenniük az izmok növekedését elektromos impulzusok felhasználásával. De: A szkepticizmus itt is mindenképpen jó tanácsadó. Az izmok általában úgy nőnek, hogy alkalmazkodnak az edzésingerekhez - és nem azért, mert integrációs fogyás néhány percig "simogatják" őket.

Ésszerű intézkedések a fogyáshoz Két tényező alapvetően felelős a túlsúlyért ma: A diéta kudarca Mozgásszegény életmód A táplálkozási hibák különféle okokra vezethetők vissza.

Ideiglenesen le vagy tiltva

A jelenleg feldolgozott élelmiszerek energiasűrűsége nagyon magas. Ez a rejtett cukor az egyik hizlaló étel. A fogyásnak számos módja van.

Fogyás jógával Mennyit együnk, hogy megőrizzük vagy visszanyerjük formás alakunkat? A jóga és az ájurvéda egyetért abban, hogy a gyomrot csak a feléig érdemes megtölteni szilárd étellel, egynegyedét folyadékkal, a fennmaradó negyedet pedig üresen kell hagyni, hogy a gyomor keverő mozgásának elegendő hely jusson, így az emésztés is megfelelően menjen végbe. Ha eddigi rossz táplálkozási szokásaink miatt a gyomrunk kitágult és ez a mennyiség több a kívánatosnál, néhány napos léböjtkúra segítheti a gyomor összeszűkülését.

A sportnak mindig szerepet kell játszania. Az egyetlen dolog, ami végül mozog, a fej és az ujjak a billentyűzet felett. Az eredmény: Munka után az alkalmazottak megtesznek néhány száz lépést, amelyeket 8 óra alatt megtettek.

Túl kevés ahhoz, hogy elég energiát égessen el. Mozgás az irodában Fontos trükk az, hogy minél többet mozogjon az irodában. Jobb használni a nyomtatót a folyosó végén, mint az irodában - egy lehetőség.

integrációs fogyás

Vagy a jövőben vigye magával a fájlokat az archívumba ahelyett, hogy ezt a feladatot a gyakornokokra bízná. Kerékpár autó helyett Autóktól el lehet tekinteni, különösen a városokban.

Ehelyett kerékpárral vagy gyalog megy az irodába egy másik trükk, hogy végre hadat üzentsenek a csípőn lévő fontoknak a több testmozgásnak köszönhetően.