Karcsúsító kamera, Termékösszehasonlítás - Karcsúsító kamera szűrő


zsírvesztés használata

A Candy Camera szépítő szűrőivel és csendes üzemmódjában bárhol és bármikor készíthetsz gyönyörű szelfiket! Ne hagyd ki a Candy Camera csodálatos szűrőit - naponta 7 millió ember készít szelfit a Candy Camera segítségével!

tm fogyás

Húzd balra és jobbra a szűrők közötti váltáshoz, És keresd meg a tökéletes szépítő szűrőt a szelfihez! A Candy Camera szűrői valós időben jelennek meg szelfi készítése közben, A Candy Camera szűrőivel így mindig jól nézel ki és jól érzed magad!

Szerkeszd és használd a sminkmatricákat, hogy minden szelfid gyönyörű legyen.

hasi zsírégetés 5 nap alatt

A Candy Camera a tökéletes szépítő eszköz szelfikhez! Díszítsd a szelfid a Candy Camera hatalmas matricagyűjteményéből - Minden frissítéssel új matricákkal egészül ki a Candy Camera!

fogyás napi 2 étkezés

Találhatsz kedves matricákat a szelfikhez és művészi matricákat a fotókhoz. A többérintéses gombokkal minden matrica könnyen átméretezhető és mozgatható! A Candy Camera csendes módja bármilyen alkalommal használható - Sosem kerülsz kínos helyzetbe, mert a kamera csendes!

Választhatsz számos különböző rácsból és stílusból - Szelfi készítése a Candy Camera kollázs üzemmódjában, Az érzés, mintha szűrőkkel karcsúsító kamera fotókabinban lennél.

ijin bpom test karcsú gyógynövény

Jó szórakozást, szelfizz a barátaiddal!