Lélegzéssel fogyunk


Álom a tükörbe húzódik "Ezen biokémiai anyagok egyike sem új keletű" - mondják a szerzők - de ismeretlen okokból úgy tűnik, senkinek nem jutott eszébe korábban ezeket a számításokat elvégezni. A mennyiségeknek van értelme, de meglepődtünk a megjelent számokon.

zsírégető kihívás 5 nap

Az eredmények azt mutatják, hogy a tüdő a súlycsökkenés fő szerve, mivel az oxidációval előállított H20 vizeletben, ürülékben, légzésben és más testnedvekben hagyja el a testet. Átlagosan egy 70 kg-os személy percenként 12 lélegzéssel körülbelül ml CO2-t lélegez ki. A szerzők becslései szerint minden lélegzetvétel 33 mg CO2-t tartalmaz, 8,9 mg pedig lélegzéssel fogyunk tartalmaz.

fogyás a függelék eltávolítása után

Napi összesen 17 légzéssel legalább gramm szén szabadul fel, ennek a fogyásnak körülbelül egyharmada 8 órás alvás közben következik be. A kilégzéssel elveszített szenet csak olyan ételek és italok, például gyümölcslé, tej és üdítők fogyasztása váltja fel.

dr vita karcsúbb vélemények

Ezt azonban könnyen ellensúlyozhatja egy egészségtelen étrend. A megoldás hagyományos - "kevesebbet egyél, többet mozogj". Bár a cikk eredményei megváltoztathatják a fogyás megértését, a fogyás stratégiáinak változatlanoknak kell maradniuk.

dieta de detoxifiere dupa craciun

A kevesebb étkezés és a testmozgás biztos módja az ünnepi szezon túlzásainak leküzdésében. A hónap elején egy új tanulmány arról számolt be, hogy két alvászavar - krónikus alváshiány és az alvással összefüggő légzési problémák - megduplázzák a gyermekkori elhízás kockázatát.