Omg zsírvesztés


Fulton azt ígéri: mindössze 6 hét alatt omg zsírvesztés kilót enged le - a világ legfurcsább fogyókúrájával, az OMG diétával. Itt olvashatja el, mi áll ennek a diétának a hátterében és mik a szabályai. A kávéfogyasztás a teaivók országában megugrott, amikor a velencei A. Fulton OMG-diétája követők ezreire talált Angliában. Most a londoni sporttudós és személyi edző karcsúvá akar tenni minket furcsa fogyásszabályaival.

Az OMG diéta néhány héten belül hatékony súlycsökkentést ígér. Három különböző megközelítés létezik, különböző súlyveszteséggel.

omg zsírvesztés

Itt azoknak, fogyni széklet fogyni szeretnének, hat hét alatt öt kilogrammot kell fogyniuk. A második nehézségi szintért, a "Blaze" -ért Fulton teljes hét kilogrammot ígér hat hét alatt, és kilenc kilogrammot a "Quake" -ért.

Venice Fulton: Az OMG-diéta | coolminers.hu

A diéta célja a zsírvesztés, feszesebb bőr, karcsú lábak, szilárd fenék, lapos has, gyönyörű haj és egészséges körmök. A legfontosabb OMG szabályok Nincs reggeli, csak két csésze fekete kávé cukor és tej nélkül. Mivel a kávé vagy a koffein serkenti a zsírégetést. Aki nem szereti a kávét, inkább zöld teát ihat. Fürdessen 15 ° C-os hideg vízben - minden nap 15 percig, lehetőleg reggeli előtt.

A hideg fürdő elősegíti az anyagcserét.

Naponta csak három étkezés van. A harapnivalók és apró dolgok tilosak, annak érdekében, hogy ne szakítsák meg az étkezések közötti zsírégetést.

omg zsírvesztés

Fújja fel a léggömböket - a lehető leggyakrabban, mert ez edzi a hasi izmokat. A gyümölcsleveket és turmixokat eltávolítják az étrendből. Csábítanak arra, hogy sok gyümölcs cukrot nyeljen le. Kerülje az édes gyümölcsöt is.

omg zsírvesztés

Legyen takarékos a szénhidrátokkal szemben. Napi maximális mennyiség: egy adag négy okostelefon méretű. A Fulton magas fehérjetartalmú ételeket ajánl. Ne sportoljon megerőltetően, hanem csak szórakoztatóan.

omg zsírvesztés

Haladj tovább: jobb, ha lassan sétálsz, mint hogy izzadj kocogás közben. Eleget aludni. A hat hét alatt nincs diéta nélküli nap.

Hozzászólás Köszönjük, hogy tovább küldted cikkünket! Az OMG-diéta nem lehet falra hányt borsó, már csak a különböző fórumokon olvasott eredményeket tekintve sem, de ha figyelembe vesszük, hogy jelenleg a toplistás diéták omg zsírvesztés szerepel, talán minden fogyni vágyó adhat egy esélyt neki. Manapság a napi öt alkalommal omg zsírvesztés étkezést, és kisebb adagokat tanácsolja a legtöbb táplálkozási szakember. Ennek elsősorban omg zsírvesztés az előnyét tapasztalhatjuk meg, hogy a folyamatos utánpótlásnak és köszönhetően felpörög az anyagcsere, ráadásul az éhségérzet is elkerül, így könnyebben elkerülhető a nassolás, ami köztudottan.

Fulton elárulja, mi omg zsírvesztés a tippjei mögött és miért működnek valójában. Fulton, mit reggelizett ma reggel?

Zsírt égetnél? Felejtsd el a reklámígéreteket, hallgass a tudományra!

Először csak fekete kávé. Néhány órával később azt eszem, amit mások "reggelinek" neveznek: természetes joghurtot és gyümölcsöt. De ez nem szórakoztató.

Hogyan működik az OMG diéta?

Mert ez feladást jelent, és ez nem alkalmas a probléma kezelésére. Számomra mindenképpen áldozat lenne, ha reggel nem lenne müzlim. Guava levelek a fogyás mellékhatásaiért az elején mindenkinek szól.

Ez megmutatja, mennyire függünk a szokásoktól.

Omg zsírégetés

De legkésőbb egy hét múlva a tested már nem morog. Táplálkozási szakértők szerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Jobb kihagyni a vacsorát.