Russell fogyás, Russell hemmings fogyás, Addiktológia Alapjai Negyedik Kötet


Russell Wilson favágóadaggal diétázott Origo A játékos napi kalóriányi ételt pusztított el, ami több, mint kétszerese egy átlagos felnőtt férfinak ajánlott, napi kalória körüli mennyiségnek, ennek ellenére a fogyás mellett a testzsírszázaléka is lecsökkent 16 százalékról tízre. Az irányító a diétájához egy Philip Goglia nevű kaliforniai dietetikus szolgálatait vette igénybe, aki Amerikában a celebek dietetikusaként is ismert, hiszen amellett, hogy olyan NBA-sztárokkal is dolgozott, mint Carmelo Anthony vagy Kevin Love, Kim Kardashian és Chris Pratt is az ő segítségével próbált lefogyni.

Goglia nemhogy csökkentette russell fogyás, de megemelte Wilson kalóriaadagját, kalóriáról ra, ezzel együtt viszont bizonyos ételekről letiltotta a játékost.

russell fogyás

Minél izmosabb valaki, annál több kalóriára van szüksége, úgyhogy ezen az úton indultunk el. Ezen kívül megtiltottam, hogy tejtermékeket, illetve gluténtartalmú ételeket fogyasszon" — mondta a szakember. Cox A játékos egy átlagos napi étrendje a következőképp néz ki. A reggeli edzés előtt egy evőkanál lekvár, és mandulavaj, reggelire zabpehely, csirkemell gyümölcs és két tojás, tízóraira pedig gyümölcs és mandula jár.

russell fogyás

Kétszer is ebédel: ebédenként fél-fél kiló csirkemell, köretnek pedig rizs, vagy jamgyökér, vagy krumpli, illetve zöldség szolgál. Uzsonnából is kettő russell fogyás, egy-egy gyümölccsel, mandulával, és fehérjeturmixszal.

russell fogyás

A vacsora hal, vagy steak salátával, lefekvés előtt pedig egy evőkanál cukornádmelasz és gyümölcs, illetve ha másnap kemény edzés következik, akkor gabonapehely, lekvár, almamártás és mandulavaj a menü.

Wilson a tavalyi térd- és bokasérülése miatt meccset ugyan nem hagyott ki, de mindössze yardot futott, ami a mobilitásáról is hírhedt játékosnak negatív karriercsúcs.

Az álomsúly lehet a biztos fogyás titka? Táfelspicc Egy új tanulmány szerint viszont jobban működhet, ha nagyot akar az ember.

Az irányító elárulta, hogy edzeni sem tudott megfelelően, és ennek is volt köszönhető, hogy nehezebb volt a kívánatosnál. A diétáról viszont elmondta, hogy nagyon russell fogyás volt betartania, pedig egyébként született ínyenc, és imád enni. Ezek is érdekelhetnek.

A benne szereplő információk elavultak lehetnek.