Sprintek zsírégetésre


sprintek zsírégetésre

Sprintelj az izmos és szálkás hasért! Hivatalosan is jobb a sprint, mint a kocogás! Melyik zsírégető edzés a leghatásosabb a számodra? A zsír faktor Kevesebb idő, több kalória: sprintelj a zsírégetésért!

sprintek zsírégetésre

További cikkeink a témában HIIT edzés útmutató: Az intervallum edzés előnyei és működése Sprintek zsírégetésre Pörgesd fel az iramot, és vele együtt a szálkásítás folyamatát! Kérdés: A sprintelés jobban szálkásít, mint a sima kardió?

15 PERC HIIT EDZÉS! 100% ZSÍRÉGETÉS!

Válasz: Láttál már olyan sprintert, aki ne lett volna a végletekig szálkás és szikár? A sprint az egyik legjobb fajta kardióedzés, aminek a zsírégetéskor hasznát sprintek zsírégetésre.

Sprint edzések a súlygyarapodás és a zsírégetés érdekében

Ez ugyanis egyike azon kondicionáló edzésformáknak, amelyekkel rövid idő alatt tonnányi zsírt égethetsz sprintek zsírégetésre.

A hosszan, egyenletes tempóban végzett kardió helyett sprintelj 30 percig, hogy feleannyi idő alatt legalább ugyanannyi ha nem több kalóriát használhass fel.

sprintek zsírégetésre

A sprint egyik legfőbb előnye, hogy az edzés után jelentősen megemelkedik az oxigénfelvétel, azaz jóval a kardióprogram sprintek zsírégetésre is folytatódik a zsírégetés folyamata.

Tudományos kutatások is kimutatták, hogy ennek a hatásnak az előnyeit sokkal inkább kiélvezheted az akár rövidebb, de magasabb intenzitású kardióedzések alatt, mint amikor egyenletes, tartós terheléssel élsz.

sprintek zsírégetésre

Zsírégető hatása mellett a sprint segít a tiszta izomtömeg megszerzésében és megtartásában is, mivel serkenti a növekedési hormonok termelődését, és különösen célzottan terheli a gyors összehúzódású izomrostokat. Mindemellett növeli a rugalmasságot és javítja a kondíciód, és arányaiban mindenképpen időt és pénzt spórolhatsz meg vele a teremben töltött órák kiegészítő alternatívájaként. Az alábbiakban Obi Obadike sprintedzését mutatjuk be.

A 8 legjobb zsírégető kardiomozgás A 8 legjobb gyakorlat a zsírégetéshez!

Heti három alkalommal végezve, az edzésnapok között legalább egy nap pihenőt tartva néhány sprintek zsírégetésre belül látványos eredményt fogsz tapasztalni. A startvonalhoz való visszasétálás a pihenőidő.

Lehet, hogy érdekel.

sprintek zsírégetésre