Zsírégető görbe


Magyarország elérte a túlfogyasztás napját: ha a világon mindenki úgy élne, mint a magyarok, akkor a Föld éves tartalékai már kedden kimerültek zsírégető görbe - hívta fel a figyelmet a WWF Magyarország, amely saját mobilalkalmazással segíti azokat, akik csökkenteni szeretnék ökológiai lábnyomukat.

hiit fogyni fogyókúrás menyasszonyok

Mint a szervezet közleményében hangsúlyozzák, Földünk erőforrásai végesek, és óta egyre kevesebb idő alatt fogyasztjuk el az egy évre elegendő erőforrásadagunkat. Ez a mértékű fogyasztás azt jelenti, hogy a bolygó erőforrásai és élővilága nem tud olyan ütemben regenerálódni, amilyen ütemben elhasználjuk azokat.

Felsőtestet megdolgoztató, zsírégető gyakorlatok otthonra

Fél év alatt elfogy az éves mennyiség Idén a túlfogyasztás világnapja - az a nap, amikor Földünk éves erőforrásai kimerülnek - július ére esik, azaz alig több mint fél év alatt "tapsolunk el" egyévnyi mennyiséget. Bár a világjárvány miatt ban ez a dátum augusztus második felére esett, ahogy az idei dátum is mutatja, nem sikerült tartósan megfordítani a trendet, és még mindig hihetetlenül pazarló életmódot folytatunk - mutatnak rá az MTI-hez eljuttatott közleményben.

fogyás tölgy kikötő wa fogyhat e a csípője körül

Bár számos törekvés meghaladja az egyén lehetőségeit, az egyes emberek is rengeteget tehetnek azért, hogy életmódjukkal, döntéseikkel kevésbé terheljék a bolygó erőforrásait, fogyasztásukkal pedig a vállalatokat és kormányokat is képesek befolyásolni - írják, hozzátéve, hogy ebben segít a WWF Magyarország mobilalkalmazása, a WWF Léptem, amellyel mindenki megtudhatja, hogy életmódjával milyen mértékben terheli a Föld erőforrásait, és zsírégető görbe személyre szabva vezeti a felhasználót a fenntarthatóság felé vezető úton.

A WWF Léptem először kiszámolja a felhasználó ökológiai lábnyomát hazai viszonylatban, valós magyarországi adatokra támaszkodva, majd egymásra épülő fenntarthatósági tippekkel és "izgalmas" kihívásokkal segít egyre tudatosabb fogyasztóvá válni.

harcos laboratórium zsírégető felülvizsgálata 10 kg zsírvesztés előtte és utána