Zsírégető ninja


zsírégető ninja

Tartalom A készítmények tiltott hatóanyagot tartalmaznak. Az Európai Unióban és Magyarországon is betiltott étrendkiegészítőkben található DMAA hatóanyag hatása az zsírégető nindzsák hasonló és koffeinnel párosulva súlyosan veszélyezteti az egészséget: egyebek melllett szívritmuszavarokat, pszichés problémákat okozhat. Ezért több tucat - a tengeren túlról érkezett és testépítő honlapokon, valamint az edzőtermekben kínált - készítmény forgalmazását a hazai egészségügyi hatóság megtiltotta, ezzel együtt pedig ellenőrzési akciót is indított.

Ninja Warrior felkészítő edzés Ninja Warrior felkészítő edzés A világszerte népszerű, Amerikában már évtizedes múlttal rendelkező Ninja Zsírégető ninja nindzsák tv-show, vagyis inkább a mögötte álló, igen magas szintű sportteljesítmény a mozgáskultúra új távlatait nyitotta meg.

Ennek során közel élelmiszer-vállalkozást kerestek fel a riasztásokban szereplő készítmények esetleges forgalmazását vizsgálva.

zsírégető ninja

Megállapították, hogy a termékek közül néhány Zsírégető nindzsák is forgalomba került. A készítmények forgalmazásában érintett vállalkozások többsége önkéntesen kivonta azokat a piacról és erről partnereit is értesítette.

zsírégető ninja

Az ÁNTSZ-OTH felhívja a lakosság figyelmét, hogy a különleges táplálkozási zsírégető nindzsák élelmiszerek — valamint az étrend-kiegészítő készítmények — gyógyszer-hatóanyagot nem tartalmazhatnak. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat a honlapján közli a betiltott készítmények konkrét listáját.

További a témáról.

zsírégető ninja